Kokonaisuuden opiskeltuasi

  • Hahmotat kiinteistöliiketoiminnan keskeiset käsitteet, toimijat ja kehitysnäkymät Suomessa

  • Tunnet kiinteistöliiketoimintaan liittyvän lainsäädännön, sääntelyn ja sopimushallinnan perusteet

  • Tiedät, minkälaisia sopimuksia kiinteistöliiketoiminnan eri elinkaaren vaiheisiin liittyy

Asiantuntijat

Johtaja, toimitilat

Mikko Östring

Mikko Östring työskentelee RAKLIssa toimitilat- sektorin johtajana. Östringillä on vastuullaan toimitilat ja toimintaympäristöt, työn ja kaupan murros, tulevaisuuden ennakointi. Näiden lisäksi hän on Suomen Kauppakeskusyhdistys ry:n toiminnanjohtaja ja Toimitilajohtamisen yhdistys IFMA Finland ry:n asiamies.

Päälakimies, VT, OTK, KjS

Jenni Hupli

Jenni Hupli työskentelee päälakimiehenä Suomen Kiinteistöliitossa. Huplilla on vankka kokemus kiinteistötoimialan juridiikasta; hän on työskennellyt alan juridisissa asiantuntijatehtävissä vuodesta 1997 lähtien. Hupli on työuransa aikana työskennellyt muun muassa asianajajana Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy:ssä, yhtiölakimiehenä Ovenia Oy:ssä (nyk. Colliers International Finland Oy) sekä neuvontalakimiehenä Uudenmaan asuntokiinteistöyhdistyksessä (nyk. Kiinteistöliitto Uusimaa) ja Suomen vuokranantajat ry:ssä. Hupli on myös sertifioitu kiinteistöjohtaja (KjS), ja hänellä on laajaa kokemusta kiinteistötoimialan hallitustyöskentelystä.

Partner, legal, OTK

Helena Kinnunen

Helena Kinnunen toimii osakkaana (lakiasiat) Vestra Advisors Oy:ssä. Aiemmin Kinnunen on työskennellyt muun muassa Fondia Oy:ssä, Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:ssä, RAKLI ry:ssä ja Suomen Kiinteistöliitossa.